Vår produksjon


Selv om vi bygger etter gammel tradisjon og skikk, så benytter vi det siste i moderne CNC maskiner for å tilvirke elementer av optimal kvalitet og presisjon.

Finn ut mer...


I tillegg til produkter fra våre hovedkategorier, kan vi produsere en rekke andre forskjellige produkter etter kundens ønske.

Klikk her for eksempler...

I vårt referansegalleri har vi lagt ut noen bilder fra en del av våre leverte produkter.

Se mer her...

Naust

Vi har spesialisert oss på å produsere naust og sjøhus i tradisjonell stil. Vi har våre røtter i den tradisjonelle byggeskikken og har med oss den inn i fremtiden. Til rorbuer passer våre produkter meget godt, synlige tømmerkonstruksjoner skaper en unik atmosfære, som i de gamle sjøhusene. Vi tilpasser byggene etter kundens ønsker.Hytter

Vi produserer stavlaft og tømmerrammer etter kundens ønske og behov. Foreløpig produserer vi kun tømmerkonstruksjonen, men jobber mot å kunne tilby komplette byggesett.Gapahuk

Vi lager Gapahuker  og andre småhus i alle størrelser, også her  tilpasset kundens ønsker og behov.Strø til industrien


Vi leverer strø og annen trelast til industri og oljeservice næringen. Skaffer de fleste treslag og dimensjoner på forespørsel.  Både standard og spesial tilpassede strø leveres med meget kort leveringstid.


Webdesign by Kai Engvik